in ,

Авіакомпанії зупиняють польоти над Україною

Risultati immagini per volo aereo annullato

Авіакомпанії зупиняють польоти над Україною через високі ризики бойових дій – відтак деякі авіакомпанії вимушені припинити польоти.

Міжнародні страхові компанії, які займаються страхуванням авіаперевезень, з понеділка, 14 лютого, припиняють страхувати літаки для польотів над Україною через високі ризики бойових дій – відтак деякі авіакомпанії вимушені припинити польоти, хоча про закриття авіапростору не йдеться.

Читайте також: УКРАЇНЦІ В НЕАПОЛІ 13 ЛЮТОГО ВИЙДУТЬ НА АНТИРОСІЙСЬКИЙ МІТИНГ

Деталі: Повідомляється, що таке рішення страхові компанії прийняли через безпрецедентну інформаційну напругу у світових ЗМІ стосовно потенційної загрози для України з боку РФ.

Всі літаки українських та міжнародних авіакомпаній вимушені припинити польоти через вимоги лізингодавців (власників літаків), базувати літаки поза Україною на час кризи.

12 лютого голландська авіакомпанія KLM заявила про тимчасове припинення рейсів до Києва. А 13 лютого рейс SkyUp Фуншал – Київ, був змушений здійснити посадку в Кишиневі через вимоги лізингодавця та міжнародних страхових компаній.

Читайте також: ПОСОЛ УКРАЇНИ В ІТАЛІЇ: УКРАЇНСЬКА ГРОМАДА В ІТАЛІЇ Є ПРОАКТИВНОЮ ТА НЕБАЙДУЖОЮ

Ймовірно, з 14 лютого 2022 року всі українські авіакомпанії не зможуть виконувати польоти у повітряному просторі України. Виключення може стосуватись російських авіакомпаній, які застраховані в РФ – наприклад, “Азур Ейр Україна”, що є дочірнім підприємством російської “Азур Ейр”.

У неділю проходить засідання уряду, за його результатами мають оприлюднити деталі про польоти над Україною.

Крім того, на ситуацію може вплинути рішення міжнародних партнерів, які можуть сприяти швидкому відновленню авіасполучення з Україною.

Обговорити цю, та інші новини важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Визначилися ведучі Євробачення-2022, що пройде в Італії (Турині)

Risultati immagini per volo aereo annullato

Літак SkyUp не зміг приземлитися у Києві через заборону летіти в Україну