in ,

Андрій Шевченко мріє повернутися в “Мілан”

Risultati immagini per sheva

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко, який раніше відіграв за італійський “Мілан” вісім років, заявив, що має величезне бажання повернутися до клубу.

Risultati immagini per sheva

Джерело: Sportarena.com із посиланням на Pianetamilan.it

Пряма мова: “Мені не вистачає енергії на полі, коли ти чуєш фанатів і повністю сфокусований. Сумую за підготовкою та напругою перед матчами. У мене є величезне бажання повернутися в “Мілан” і знову почути цю музику”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  За фальшиві СОVID-сертифікати українців притягтимуть до кримінальної відповідальності

Деталі: Шевченко розповів, що гра за “Мілан” – це його “прекрасна історія” з двома фіналами Ліги чемпіонів, які подарували “фантастичні емоції”.

“Голи на очах уболівальників “Мілана” — це неймовірні емоції. У “Мілана” грандіозна історія виступів в Лізі чемпіонів. Коли ви одягаєте червоно-чорну футболку, історія проходить крізь вас, вселяючи впевненість і силу”, – ділиться враженнями футболіст.

На думку Шевченка, з тих пір команда “Мілана” сильно зросла і в клубу є “великий потенціал”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Афганські біженці жаліються на умови притулку в Україні

Довідково: Шевченко сумарно відіграв за “Мілан” вісім років, забивши 175 голів у 322 матчах.

Передісторія: У серпні Шевченко залишив пост тренера збірної України після п’яти років роботи. Під його керівництвом національна команда вперше у своїй історії вийшла до чвертьфіналу чемпіонату Європи.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 1]

Італія потерпає від повеней: перекрито дороги та скасовано потяги

Український мотоцикліст мало не втратив життя в автотрощі в Італії