in

Від війни намагалися втекти 2,2 тисячі військовозобов’язаних чоловіків

На кордоні України затримали майже 2,2 тисячі військовозобов’язаних чоловіків, які хотіли нелегально залишити Україну.

З початку повномасштабного вторгнення Росії на кордоні затримали майже 2,2 тисячі військовозобов’язаних чоловіків. Прикордонники також продовжують знаходити тіла чоловіків поза пунктами пропуску.

Джерело: ДПСУ

Деталі: Відомо, що частина намагаються підкупити прикордонників. Інші використовують підроблені документи, в яких приписують собі чи дітям інвалідність, називають померлими живих дружин чи дописують кількість дітей.

Читайте також: ЗЕЛЕНСЬКИЙ: МАРІУПОЛЬ – СЕРЦЕ ВІЙНИ, ПЕРЕСТАНЕ БИТИСЯ – У НАС БУДУТЬ СЛАБКІ ПОЗИЦІЇ

Більшість порушників намагаються подолати кордон поза пунктами пропуску за допомогою провідників. Останні, як показує досвід, не дуже переймаються безпекою своїх “підопічних”. Днями правоохоронці затримали перевізника – громадянина Молдови, який на маленькому двомісному човні переплив Дністер, щоб забрати з України чотирьох чоловіків. Їх прикордонники теж затримали.

Траплялося, що правоохоронці виявляли тіла чоловіків на берегах прикордонних водойм. Так само порушниками виявилися чоловіки, які стали жертвами негоди у Карпатах.

Обговорити цю, та інші новини важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Із можливим падінням Маріуполя позиції України ослабнуть

Друг Путіна Берлусконі засудив вторгнення РФ в Україну