in

Військове командування РФ призупиняє відправку нових підрозділів в Україну – Генштаб

Поточна ситуація і недовіра до вищого командування РФ змусила велику кількість добровольців категорично відмовитись від перспективи служби в бойових умовах.

Військове командування Російської Федерації призупиняє відправку нових, вже сформованих, підрозділів на територію України.

Про це повідомляється у зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Як зазначається, поточна ситуація на театрі бойових дій і недовіра до вищого командування змусила велику кількість добровольців категорично відмовитись від перспективи служби в бойових умовах.

“На ситуацію впливає інформація про дійсну кількість загиблих, при цьому не враховуються втрати з-поміж приватних військових компаній та мобілізованих з тимчасово окупованих територій.

Ситуація погіршується через загальне ставлення до власних поранених. Зокрема, у російських шпиталях свідомо спрощуються діагнози та характер бойових травм, не надається час на реабілітацію, щоб швидше повернути військовослужбовців у зону бойових дій”, – йдеться у повідомленні.

Раніше була інформація, що росіяни переміщують у Херсон “резерви”, готуються до оборони через наближення ЗСУ.

Обговорити новини, важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом, або до Телеграм-каналу https://t.me/ucrainiitalia

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

Депутати з Москви і Санкт-Петербурга вимагають відставки Путіна

Запрошуємо на перегляд історичної драми “Щедрик” у Римі