in

За донат на українських снарядах можна лишити “послання” для ворога

Українські волонтери запустили проєкт RevengeFor, який дозволить іноземцям замовляти написи на снарядах, що летять у бік окупантів. Отримані кошти передадуть на благодійність.

Джерело: директор фонду “Повернись живим” Тарас Чмут та співзасновник порталу “Мілітарний” Олександр Аргат в Медіацентрі Україна

Деталі: Іноземці замовлятимуть напис та обиратимуть снаряд. Далі військові нанесуть фразу на боєприпас і зроблять фото для замовника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні викрили 45 каналів нелегального виїзду чоловіків за кордон

Пряма мова Чмута: “Для багатьох громадян з усього світу ця війна – персональні історії родини. Через волонтерів вони зможуть допомогти нашим збройним силам та помститися за всі кривди. Всі кошти будуть йти на допомогу ЗСУ. Це зв’язок, закупівля новітнього озброєння та інша допомога”.

Деталі: За словами співзасновника проєкта, ідея надання такої послуги виникла після того, як на одному із снарядів написали нідерландською мовою “це вам за МН-17”.

Пряма мова Аргата: “Проект допоможе ЗСУ активніше знищувати ворога, а нашим друзям з-за кордону отримувати естетичне задоволення і усвідомлювати, що вони також боряться з тоталітарним режимом”.

Обговорити цю, та інші новини важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом!

або до Телеграм-каналу https://t.me/ucrainiitalia

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Нацбанк України змінив правила користування банківськими картками за кордоном

Українці в Італії дякують Маріо Драгі за підтримку України