in

Команда Зеленського прокоментувала скандал щодо його вілли в Італії

Команда кандидата у президенти України Володимира Зеленського прокоментувала дані ЗМІ стосовно незадекларованої 15-кімнатної вілли кандидата в Італії.

У Зеленського заявили, що згідно із законом кандидат був зобов’язаний задекларувати компанії, які знаходяться у нього у власності, а не оформлені на них активи.

“Враховуючи те, що Володимир Зеленський не обіймає жодної із посад на державній службі, він не мав, і не має обов’язку декларувати нерухомість, власником якої є компанія, заснована Володимиром. Натомість, вказана компанія була задекларована у декларації Володимира у повній відповідності до чинного законодавства” , – йдеться в заяві.

У заяві команди кандидата також назвали цю інформацію спробою дискредитації Зеленського за кілька днів до виборів президента.

Читайте також: Зеленський приховав італійський маєток по сусідству із російськими олігархами

Згідно з документами, отриманими Слідство.Інфо, у 2017 році італійська фірма San Tommaso SRL, задекларована Зеленським, придбала 15-кімнатний будинок в тосканському містечку Форте-дей-Мармі. За нього італійська фірма заплатила 3,8 мільйона євро.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Зеленський приховав італійський маєток по сусідству із російськими олігархами

Українка попала під маневруючий автомобіль у Модені (Італія)