in

Корупція, здача Криму та війна на Донбасі: у Зе-команді анонсували “посадки”

Усі причетні до корупційних схем в оборонній промисловості, а також винні у здачі Криму та найкривавіших епізодах війни на сході України будуть притягнуті до відповідальності.
Про це у своєму блозі на Obozrevatel заявив експерт з питань національної безпеки та оборони в команді лідера президентських перегонів Володимира Зеленського Іван Апаршин.

Читайте також: Корупція, здача Криму та війна на Донбасі: у Зе-команді анонсували “посадки”

“Можу абсолютно точно запевнити: всі, хто якимось чином дотичний до численних напівкримінальних схем щодо паливно-мастильних матеріалів, порушень в системі забезпечення ЗСУ – не уникнуть відповідальності. Документи по всіх цих посадовцях будуть передані до прокуратури для прийняття рішення. Очевидно: посадки будуть”, – наголосив він.

Апаршин також додав, що “правда стосовно Іловайська, Дебальцевого, початку війни у 2014 році, захоплення Криму – буде оприлюднена і максимально доведена до логічного завершення”.

“Вже найближчим часом люди дізнаються правду. Ніхто не збирається нічого ні від кого ховати. І посадові особи, які ухвалювали рішення чи бездіяли там, де треба було діяти, – будуть притягнуті до відповідальності”, – зазначив він.

Читайте також: 

Як відомо, 25 лютого ЗМІ оприлюднили інформацію про “багаторічну схему вимивання сотень мільйонів гривень” з українського оборонного комплексу, до якої, за даними журналістів, нібито причетний син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор. Згідно з розслідуванням журналістів, підприємства Укроборонпрому купували деталі, поставлені контрабандою з Росії групою ділків. При цьому ціни на деталі завищувалися в кілька разів.

Читайте також: У Зе-команді розповіли, як збираються врегульовувати війну на Донбасі
Президент Петро Порошенко 4 березня підписав указ про звільнення Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Читайте також: New York Times: Телевізійний персонаж балотується у президенти? Безумство!

За результатами засідання 6 березня РНБО доручила провести аудит і ревізію діяльності Укроборонпрому.

В Україні 21 квітня відбулося повторне голосування на чергових виборах Президента України. За результатами опрацьованих ЦВК понад 99% електронних протоколів, Володимир Зеленський набрав 73,22% голосів виборців, Петро Порошенко – 24,46% голосів.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Дружина Зеленського розповіла про віллу в Італії

Як голосували у дргому турі президентських виборів українці за кордоном