in

Наталія Валевська – якісні пісні, колоритні образи, шалена працездатність

   Серед представників сучасної естради яскравим світлом сяє зірка молодої, перспективної співачки Наталії Валевської.

За останні десять-п’ятнадцять років українська естрада зробила досить вагомі кроки у своєму розвитку. Нині українські виконавці – відомі персони не лише в масштабах вітчизняного шоубізу, а й далеко за його межами. Якісні пісні, колоритні образи, шалена працездатність  – все це формує ту саму любов публіки, що виводить артистів на такий привабливий зірковий Олімп. Серед представників сучасної естради яскравим світлом сяє зірка молодої, перспективної співачки Наталії Валевської. Своїм талантом вона заслужила прихильність самої Примадонни – Алли Пугачової, за що і отримала від неї дуже цінну винагороду – «Золоту зірку». Цього року Н. Валевська святкуватиме десятиріччя творчої діяльності. За цей період багато чого  було здійснено і створено. Співачка стала переможницею українського талант-шоу «Шанс»,  отримала премію «Кришталевий мікрофон» в номінації «Народне визнання року». Сьогодні Наталія Валевська – відома українська виконавиця, яка своїм голосом підкорює серця мільйонів. Наташа однаково розкішно та душевно співає на різних мовах: українській, російській, італійській, французькій. У творчості співачки є цікаві співпраці з відомими виконавцями: Авраамом Руссо, Олександром Песковим, Володимиром Гришком. Дискографія Валевської налічує три альбоми «Відпусти», «Без тебя», «Желанья сбудутся», що набули широкого визнання. Українські пісні «Палала», «Відболіло», «Олео» та ін. у виконанні Наталії Валевської, полюбилися не тільки українцям, але й всім, кому довелося їх чути.

Нещодавно співачка відвідала сонячну Іспанію, де відзняла кліп на пісню «Счастливые часов не наблюдают». У цій роботі Валевська виступила не тільки виконавицею та головної героїнею, а й режисером, сценаристом і навіть стилістом. «Це було щось! – розповідає співачка. – Поєднувати в собі стільки професій – відповідально та  надто важко. Але я просто зрозуміла, що хочу все зробити сама, спробувати нові грані, які до цього не були задіяні. Як на мене, вийшло доволі пристойно. І байдуже, що було затрачено чимало зусиль та нервів». Відео вже транслюється на вітчизняному телебаченні і щодня набуває дедалі більшої популярності у прихильників.

Крім творчої діяльності, в житті Наталії присутня і таке благородна справа як благодійність, якій співачка присвячує досить багато часу. До надання допомоги оточуючим Наташа підходить з різних боків: бере участь у благодійних концертах, перечисляє кошти нужденним і т.д. Також виконавиця є засновником і Президентом власного Благодійного Фонду, діяльність якого спрямована на надання допомоги тим, хто її дійсно потребує. За активну благодійну роботу Наталія Валевська була нагороджена Орденом Святого Станіслава. Крім того, за вказівкою блаженнійшого митрополита Володимира отримала Орден великомучениці Варвари II ступеня.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Різдвяну шопку в Італії посвятили українці, яка померла від голоду

Влада забула про існування мільйонів заробітчан