in

На фронті української війни намічається переломний момент

Що ж стосується активності бойових дій, то, за прогнозами, вони підуть на спад у середині листопада через погану погоду.

Наступні кілька місяців можуть стати воістину переломним моментом у цій війні на території України. В українському ГУР Міноборони відкрито заявляють, що цієї осені приводів для депресії у рашистів буде достатньо.

Як йдеться в проекті FreeДом, за прогнозами аналітиків, у вересні і жовтні відбудуться одні з найсерйозніших бойових зіткнень цього року. І перевага в них буде саме на боці України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОМЕР ГОРБАЧОВ. ЧИМ НАЗАВЖДИ ЗАПАМ’ЯТАВСЯ ОСТАННІЙ ГЕНСЕК СССР

У деякому роді переломний момент вже настав. Незважаючи на постійні заяви про героїчне просування військ РФ, останні реальні результати рашисти продемонстрували більше місяця тому: коли захопили Лисичанськ Луганської області.

І це ще до обіцяної зброї за ленд-лізом. Коли ж військова допомога почне надходити у повному обсязі, можливості ЗСУ зростуть в рази. Розуміючи це, Росія вже заявила про сформований третій армійський корпус, а в мережу навіть потрапили кадри перекидання техніки.

За прогнозами експертів, вирішальним це поповнення російського угруповання точно не стане. Істотно ускладнити життя ЗСУ могла б загальна мобілізація в РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РОСІЯНИ ВОЮЮТЬ ЗА УНІТАЗ І “БОЯРЫШНИК”

Що ж стосується активності бойових дій, то, за прогнозами, вони підуть на спад в середині листопада через погану погоду. Але тут важливо розуміти, що в зимові морози перестане працювати тільки тактика РФ – атакувати українські позиції наскоком, по болотах і розмитих лугах вкрай неефективно. А ось стріляти умовними HIMARS ніхто не заважає.

“Після гарячої осені чекати на зимовий відпочинок росіянам не доводиться. Українці зупинятися не збираються, а лише нарощують сили. Розуміючи це, керівництво РФ усіма можливими способами намагається домовитися з Києвом про переговори”, – зазначають журналісти.

Раніше в Інституті вивчення війни зазначили, що Росія готується до більш широкого наступу українських сил, коригуючи перекидання військових і техніки.

Обговорити новини, важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом, або до Телеграм-каналу https://t.me/ucrainiitalia

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

Помер Горбачов. Чим назавжди запам’ятався останній генсек СССР

За перемогу на Венеційському кінофестивалі змагатиметься український фільм