in

Путін звалив вину за Майдан на заробітчан

   Путін зрозумів, чому українці вийшли на Майдан. Президент Росії заявляє, що розуміє людей, які вийшли з мирним протестом на Майдан.

«Розумію, чому люди в Україні хотіли змін. За роки незалежності влада їх, що називається, дістала, набридла, змінювалися президенти, прем’єр-міністри, депутати Ради, але не змінювалося їхнє ставлення до своєї країни і до свого народу. Вони доїли Україну, билися між собою за повноваження, за активи та фінансові потоки, при цьому можновладців мало цікавило, чим і як живуть прості люди», – сказав Путін.

За його словами, саме тому громадяни України змушені їхати на заробітки за кордон, повідомляє «УНІАН».

«Добре розумію тих, хто з мирними гаслами вийшов на Майдан, виступаючи проти корупції, неефективного державного управління, бідності. Право на мирний протест, демократичні процедури, вибори для того й існують, щоб змінювати владу, яка не влаштовує людей», – сказав він.

При цьому Путін вважає, що ті, хто стоїть за останніми подіями в Україні, переслідували інші цілі й готували державний переворот, щоб захопити владу будь-якою ціною.

Він вважає, що головні виконавці перевороту – «неонацисти, русофоби та антисеміти».

Нагадаємо, 22 лютого Верховна Рада ухвалила постанову «Про самоусунення Президента України від виконання конституційних повноважень» і призначила президентські вибори на 25 травня.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Ucraina: Consiglio Affari esteri Ue, referendum illegale

Майданівці приїхали на лікування в Італію