in

Путін прибув на острів Тузла для інспекції будівництва Керченського мосту

Президент Росії Володимир Путін у п’ятницю прибув на острів Тузла, щоб ознайомитись з будівництвом Керченського мосту.

 

Про це передає “Радіо Свобода” із посиланням на агенцію «ТАСС».

Згідно з повідомленням, там Путін проведе оперативну нараду з питань соціально-економічного розвитку окупованих Криму і Севастополя. Перед нарадою Путін огляне будівельний майданчик з вертольота.

19 березня 2014 року, відразу ж після анексії Криму, президент Росії Володимир Путін заявив про необхідність побудувати перехід через Керченську протоку. Міст з Росії до окупованого Криму через Керченську протоку російська влада обіцяє побудувати до 2018 року.

Напередодні прес-служба Кремля анонсувала приїзд у п’ятницю до Криму президента Росії Володимира Путіна. Інформації про час і місце приїзду не вказували.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

_____________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Порошенко: ЄС розгляне “безвіз” для України від середини року

Декрет флуссі-2016.Розподіл квот по регіонах