in ,

Актриса Розамунд Пайк виступила проти війни в Україні

Британська актриса Розамунд Пайк, володарка премій “Золотий глобус” і “Еммі”, номінантка на “Оскар” вийшла на протест StraightFromTheFrontline у Лондоні біля російського посольства (на яке, до речі, направили проекцію з кольорами українського прапору).

Вона разом з активістами вимагала зупинити вторгнення путіна в Україну та вбивства журналістів під час війни.

Читайте також: УКРАЇНА ОТРИМАЛА ВІД МІЖНАРОДНИХ ПАРТНЕРІВ 50 АВТІВОК ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ПОТРЕБ ЗБРОЙНИХ СИЛ.

«Журналісти доносять нам правду. Вони свідчать, що відбувається насправді, і висвітлюють це без упередженості. За цю правду їх часто вбивають, це відбувається в усьому світі, і зараз це відбувається в Україні, — сказала Пайк у коментарі Byline TV на акції протесту. — Журналістів переслідують, а кажуть, що вони страждають через нещасні випадки, щоб ми повірили в це. Над головами ми тримаємо зображення людей, яких було вбито за останні два тижні. Це має припинитися, бо нам потрібні історії, світові потрібна правда».

Згідно з Press Emblem Campaign (Кампанією Емблеми Преси), в Україні від початку війни загинуло шість журналістів, восьмеро зазнали поранення, а двох захопили в заручники російські військові.

Обговорити цю, та інші новини важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Україна отримала 50 автівок швидкої медичної допомоги для потреб Збройних Сил

Відбувся перший повноцінний обмін військовополоненими українсько-російської війни