in

Російські загарбники в паніці від можливостей нового озброєння ЗСУ (слухайте аудіо)

Нове перехоплення свідчить, що можливості нового озброєння, яке отримують Збройні сили України, викликають у російських військових паніку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Служба безпеки України.

Так, у перехопленій СБУ розмові військовий російської федерації скаржиться своїй дружині: «Они сидят, кофе пьют, кнопочки нажимают, и тебя просто закидывают снарядами».

Загарбник нарікає, що українським військовим вдається знищувати велику кількість їхніх танків та іншої техніки, тоді як росіяни поцілити у відповідь не можуть, адже не здатні навіть визначити, звідки саме по них б’ють.

Щоб підтримати розмову, жінка дає пораду: «Вам же надо танками стрелять на такие расстояния». Але росіянин виправляє її уявлення про сучасну війну: «…Они начинают бить тебя за 3-4 километра. Куда ты танком стрельнешь?».

Читайте також: ПОСВАРИЛИСЯ ЧЕРЕЗ ВІЙНУ: В ІТАЛІЇ 74-РІЧНИЙ ЧОЛОВІК НАПАВ ІЗ НОЖЕМ НА УКРАЇНЦЯ

Як повідомляв Укрінформ, перехоплення СБУ свідчить про справжню істерику серед російських військових від кількості убитих і поранених товаришів. Загарбники мріють повернутися додому живими, а дії ЗСУ викликають у них нервові зриви та бажання лікуватися.

Обговорити цю, та інші новини важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом!

або до Телеграм-каналу https://t.me/ucrainiitalia

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

Ракетний удар по Вінниці: загинули дванадцять дорослих і 2 дитини (відео)

Соліст Måneskin Даміано Давід послав путіна зі сцени у Римі