in

Україна перетворилась на країну для мігрантів з Азії, – нардеп

   Україна вже перестала бути транзитною країною для мігрантів з Азії та Африки на шляху до країн Європи та перетворилася на країну призначення. Про таке в ефірі «5 каналу» заявив голова парламентського комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Олег Зарубінський.

«Залишився стереотип, 10 років, 8 років, навіть 7 років тому, всі казали, що Україна – це не країна призначення для мігрантів – це є транзитна країна, і всі тільки думають використати територію України, бо в нас прозорий кордон з Росією, і тут, оскільки ми є сусідом ЄС, то вони через нашу територію хотіли винятково транзит. Насправді більшість, сьогодні міграційних потоків осідають сьогодні в Україні. І це не зважаючи на те, що в нас, кажуть, неможливо жити і некомфортно – для них, жити достатньо комфортно», – заявив Зарубінський.

Разом з цим директор українського інституту публічної політики Віктор Чумак зазначив, що кращій спосіб залучити мігрантів – це дозволити студентам, які навчалися в Україні залишатися на роботі

Експерт переконаний, що вони за п’ять років вже повністю адаптовані до нашого суспільства, і ми отримаємо не просто робочу силу, а висококваліфіковану робочу силу.

http://zaxid.net

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Влада хоче змусити заробітчан платити податки

Між Україною та Італією діє Конвенція про уникнення подвійного оподаткування