in

Україна та Італія анонсували створення двосторонні комісії

   Україна та Італія проводять підготовку до засідання двосторонньої комісії.

Про це повідомив глава МЗС України Павло Клімкін у Києві під час спільної прес-конференції з міністром закордонних справ Італії Пауло Джентілоні, передає кореспондент Укрінформу.

“Буду радий найближчим часом ще раз зустрітися, оскільки Пауло приїде для того, щоб ми провели тут в Києві двосторонню комісію, яка концентруватиметься і на питаннях економічних, і на питаннях гуманітарного характеру, тобто справжню двосторонню комісію”, – сказав він.

За словами Клімкіна, заступник міністра закордонних справ Італії в середині травня відвідає українську столицю з метою підготовки засідання комісії.

“Звичайно, нам буде що обговорити, зважаючи на рівень заангажованості, в тому числі італійського бізнесу в Україні, його присутності в банківському секторі”, – підкреслив глава МЗС.

Він також повідомив, що під час переговорів з італійським колегою були обговорені декілька нових ідей, які стосуються регіональної взаємодії, і про які буде повідомлено після їх вивчення на наступному засіданні двосторонньої комісії.
 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Інна Тарасова: “Українці в Італії повинні знайти шлях до самореалізації”

Італія виплачуватиме допомогу на дитину також й іноземцям