in

Україна та Італія підписали меморандум про кооперацію малого та середнього бізнесу

Україна та Італія підписали меморандум про взаєморозуміння, що передбачає кооперацію у сфері малого та середнього бізнесу.

 

Повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі – продавці Наталія Микольська на своїй сторінці в соціальній мережі Facebооk.

“Підписали Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Міністерством економічного розвитку Італії про кооперацію у сфері малого та середнього бізнесу”, – написала вона.

За словами Микольської, сторони також обговорили питання співпраці в галузі енергетики, аграрної промисловості, торгівлі, інвестицій, бізнес-клімату та приватизації в Україні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив підписану раніше угоду з Євросоюзом про виділення 55 млн євро на розвиток малого та середнього бізнесу в країні.

Угода дозволить створити 15 центрів підтримки малого та середнього бізнесу в 15 регіонах країни, в яких місцеві і міжнародні консультанти будуть допомагати бізнесу ставати більш конкурентним, знаходити ринки збуту, користуватися можливостями зони вільної торгівлі з ЄС. При цьому особливу увагу буде приділено регіонам, що постраждали від конфлікту, де бізнес може допомогти з зайнятістю і реінтеграцією переселенців.

Євросоюз планує виділити Україні, Грузії та Молдові 2 млрд євро на проекти з розвитку малого та середнього бізнесу в рамках імплементації угод про поглиблену та всеохоплюючу зону вільної торгівлі цих країн з ЄС.

____________________________________

Більше новин

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Виїзне консульське обслуговування громадян в Анконі

В Італії анулювали одностатеві шлюби