in

У РПЦ назвали блокування проросійських каналів “розправою над УПЦ МП”

РПЦ, а саме – Союз православних громадян (СПГ) РФ назвав рішення української влади про санкції щодо трьох проросійських телеканалів – “розправою над УПЦ МП”.

Як повідомляє Credo.Press, СПГ – об’єднання вірян РПЦ без фіксованого членства – поширив в соцмережах заяву за підписом свого голови Валентина Лебедєва.

Читайте також: ЗЕЛЕНСЬКИЙ “ВИМКНУВ” ТЕЛЕКАНАЛИ МЕДВЕДЧУКА: 112, NEWSONE, ZIK

Лебедєв, зокрема, підтримав вирок Навальному, він називає його “агентом іноземних спецслужб” і звинувачує в скоєнні кримінальних злочинів. На думку СПГ, репресій щодо Навального недостатньо для порятунку Росії, а необхідно посадити на гігантські терміни “за зраду Батьківщині” всіх представників “впливових елітних кіл” РФ, які хочуть “відновлення відносин з цивілізованим Заходом”.

Як доказ того факту, що Захід перестав бути цивілізованим, автори документа наводять позбавлення в Україні трьох телеканалів ліцензії на мовлення за порушення національного законодавства. Це рішення влади України СПГ називає “розправою над УПЦ МП” (сама УПЦ МП не висловлювала свого ставлення до їх закриття – ред.) і виконанням наказу нового держсекретаря США.

Читайте також: НОВА АВІАКОМПАНІЯ ЗАПУСТИТЬ ДВА МАРШРУТИ В УКРАЇНУ З ІТАЛІЇ

Після ліквідації “впливових елітних кіл” в РФ Валентин Лебедєв пропонує залишився керівництву країни реалізувати “власний цивілізаційний і геополітичний проект” на основі “возз’єднання розділеного православного російського народу”. Методом такого “возз’єднання” СПГ вважає “багаторазове посилення імпульсу, наданого возз’єднанням Криму з Росією”, за допомогою об’єднання РФ з Білоруссю і “реальної допомоги” угрупованням “ДНР” і “ЛНР”, визнаним в Україні терористичними організаціями. Ці організації Валентин Лебедєв називає “авангардом русского мира”.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійське видавництво шкільних підручників вибачилося за неправдиві дані про Україну

На польському кордоні затримали 14 українців із фальшивими документами