in

“Євакуюйтеся!”: влада звернулася до жителів областей сходу

Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук та військові адміністрації закликали до евакуації мешканців Харківської, Донецької та Луганської областей, доки є така можливість.

Верещук в ефірі всеукраїнського телемарафону, яку цитує Мінреінтеграції: “Керівники військових адміністрацій Харківщини, Луганщини і Донеччини просять населення покинути межі областей і роблять все, щоб евакуація пройшла організовано.

Це потрібно зараз, бо потім люди опиняться під вогнем і загрозою загибелі. Вони нічого не зможуть вдіяти проти цього, і ми не зможемо допомогти. Бо зупинити вогонь буде практично неможливо.

Потрібно евакуюватися, поки що є така можливість. Наразі вона ще є”.

Читайте також: УКРАЇНЦІ ЗМОЖУТЬ БЕЗКОШТОВНО РОЗМИТНИТИ АВТО З ЄС. ЯК ЦЕ БУДЕ ПРАЦЮВАТИ?

Верещук пояснила, що відведення військ окупанта з Київської та Чернігівської областей не було жестом доброї волі перед черговим раундом перемовин, як це намагаються подати російські посадові особи. Це був жест залізної волі української армії, влади і всього українського народу.

Російські окупаційні війська готуються захопити Харків та атакувати українські війська в зоні ООС, повідомив спікер Міністерства оборони Олександр Мотузяник.
Мер Харкова Ігор Терехов запевнив, що місто добре озброєне та підготовлене до оборони, а також попросив мешканців не панікувати.

Обговорити цю, та інші новини важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українці зможуть безкоштовно розмитнити авто з ЄС. Як це буде працювати?

Окупанти почали спалювати загиблих у Маріуполі в мобільних крематоріях – міськрада