in

Італійський художник намалював у Києві фреску про кохання

 Стріт-артист Millo створив мурал на 9-поверховому будинку у спальному районі Києва

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Італійський стріт-артист Millo, один із учасників фестивалю Mural Social Club, прикрасив 9-поверхову будівлю у Києві фрескою, присвяченою любові. Мурал знаходиться на вулиці Вербицького, 8.

“Робота, яку я створив в Києві, має назву Love Runs the World (“Любов керує світом”). Це послання миру та любові у районі міста, для якого характерні кілометри блокових будинків. Хтось може сказати, що цей мурал – маленька квітка у бетоні, але саме багато квітів створюють сад”, – зазначив Millo.

Італійський художник Франческо Камілло Джорджі, відомий як Millo, створює широкомасштабні фрески, які зображують дружніх мешканців міста. Автор використовує чорно-білі лінії із вкрапленнями яскравих кольорів, включає елементи архітектури у свої багатоповерхові мурали.

Millo – учасник багатьох арт-фестивалів, зокрема Muraliza у Португалії, Vilnius Street Art у Литві, Heerlen Фрески в Нідерландах, Sbagha Bagha в Марокко та багато інших. Його роботи виставлялися у Лондоні, Ріо-де-Жанейро, Чикаго, Мілані, Римі, Флоренції та багатьох містах.

Нагадаємо, фестиваль сучасного мистецтва проходить у громадському просторі Mural Social Club 2016 з 12 травня до 30 липня. В рамках масштабного арт-івенту більше 30 художників з усього світу створюють 30 муралів та кілька інсталяцій в Києві, Одесі, Чернігові.

Організатором фестивалю виступив благодійний фонд Sky Art Foundation та його засновник Дмитро Палієнко, куратори проекту – Олег Соснов та Юлія Островська.

Серед зірок світового стріт-арту, які приймають участь у проекті: Li-Hill, Rodrigo Branco, Fintan Magee, Borondo, Fikos Antonios, Marat Morik, Millo, Agostino Iacurci та багато інших. Серед українських стріт-артистів – Aec Interesni Kazki, Роман Мінін, Сергій Радкевич, Саша Корбан.

______________________________________________

Більше новин:

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійські сири – насолода для справжніх гурманів

Італія в Україні: Венеціанський дворик у Тернополі