in

Українці опинились в епіцентрі страшних подій у Бельгії

Українська делегація стала випадковим свідком террактів у Брюсселі.

 

Два вибухи в аеропорту Брюсселя сталися приблизно о 8 годині за тамтешнім часом. Ще одна детонація була у зоні реєстрації на рейси компанії American Airlines. Згодом у Брюсселі о 9:15 пролунав ще один вибух біля станції метро Maelbeek

 — Українські нардепи стали свідками терактів в обох локаціях. Так, Олена Сотник була з українською делегацією на летовищі. “Теракт в аеропорту Брюсселя, на другому поверсі в частині відправлення рейсів. Багато постраждалих.

Українська делегація стала випадковим свідком, нас евакуювали з потягу. Все ок, але страшно тільки від того, що це в центрі Європи.. …Розпач та розгубленність на обличчях людей. Ілюзія безпеки в сердці Євросоюзу зруйнована! Тому що не можна недооцінювати ворога та те, що війна як поняття змінилося концептуально!”, — прокоментувала нардеп Сотник.

Інша депутат, Олена Войціцька, перебувала в приміщенні Європарламенту. Поблизу, всього за 5 хвилин ходи від нього, є станція Maelbeek, де якраз пролунав вибух. Відтак, пані Войціцька коментує усі події, що відбуваються довкола: “Зараз біля Європарламенту — озброєні люди з автоматами у військовій формі… Сталося два вибухи в, як ми кажемо, урядовому кварталі.

Третій вдалось попередити… Всі локації за 5 хвилин від Європарламенту та Єврокомісії… Жах! Комітет терміново завершують. Евакуація Парламенту – effective immediately – було щойно озвучено”.

Наразі посольство України в Бельгії створило гарячу телефонну лінію у зв’язку з вибухами в аеропорту і у центрі Брюсселя, а МЗС дало рекомендації для українців.

_______________________________________________

Більше новин:

 

 

Два вибухи трапилися в аеропорту Брюсселя приблизно о 8 годині за тамтешнім часом. Відомо, що одна детонація була у зоні реєстрації на рейси компанії American Airlines. З будівлі аеропорту почали евакуювати людей, повідомляє Sky News. За попередніми підрахунками, внаслідок вибуху загинули 11 осіб, ще близько 25 поранені. Згодом у Брюсселі о 9:15 пролунав ще один вибух біля станції метро Maelbeek — у цьому випадку відомо про поранених. Українські нардепи стали свідками терактів в обох локаціях. Так, Олена Сотник була з українською делегацією на летовищі. “Теракт в аеропорту Брюсселя, на другому поверсі в частині відправлення рейсів. Багато постраждалих. Українська делегація стала випадковим свідком, нас евакуювали з потягу. Все ок, але страшно тільки від того, що це в центрі Європи.. …Розпач та розгубленність на обличчях людей. Ілюзія безпеки в сердці Євросоюзу зруйнована! Тому що не можна недооцінювати ворога та те, що війна як поняття змінилося концептуально!”, — прокоментувала нардеп Сотник. Інша депутат, Олена Войціцька, перебувала в приміщенні Європарламенту. Поблизу, всього за 5 хвилин ходи від нього, є станція Maelbeek, де якраз пролунав вибух. Відтак, пані Войціцька коментує усі події, що відбуваються довкола: “Зараз біля Європарламенту — озброєні люди з автоматами у військовій формі… Сталося два вибухи в, як ми кажемо, урядовому кварталі. Третій вдалось попередити… Всі локації за 5 хвилин від Європарламенту та Єврокомісії… Жах! Комітет терміново завершують. Евакуація Парламенту – effective immediately – було щойно озвучено”. Наразі посольство України в Бельгії створило гарячу телефонну лінію у зв’язку з вибухами в аеропорту і у центрі Брюсселя. Експрес онлайн
Читайте більше тут: http://expres.ua/ukrsvit/2016/03/22/178811-epicentri-strashnyh-podiy-belgiyi-opynylys-ukrayinci

гоеншДва вибухи трапилися в аеропорту Брюсселя приблизно о 8 годині за тамтешнім часом. Відомо, що одна детонація була у зоні реєстрації на рейси компанії American Airlines. З будівлі аеропорту почали евакуювати людей, повідомляє Sky News. За попередніми підрахунками, внаслідок вибуху загинули 11 осіб, ще близько 25 поранені. Згодом у Брюсселі о 9:15 пролунав ще один вибух біля станції метро Maelbeek — у цьому випадку відомо про поранених. Українські нардепи стали свідками терактів в обох локаціях. Так, Олена Сотник була з українською делегацією на летовищі. “Теракт в аеропорту Брюсселя, на другому поверсі в частині відправлення рейсів. Багато постраждалих. Українська делегація стала випадковим свідком, нас евакуювали з потягу. Все ок, але страшно тільки від того, що це в центрі Європи.. …Розпач та розгубленність на обличчях людей. Ілюзія безпеки в сердці Євросоюзу зруйнована! Тому що не можна недооцінювати ворога та те, що війна як поняття змінилося концептуально!”, — прокоментувала нардеп Сотник. Інша депутат, Олена Войціцька, перебувала в приміщенні Європарламенту. Поблизу, всього за 5 хвилин ходи від нього, є станція Maelbeek, де якраз пролунав вибух. Відтак, пані Войціцька коментує усі події, що відбуваються довкола: “Зараз біля Європарламенту — озброєні люди з автоматами у військовій формі… Сталося два вибухи в, як ми кажемо, урядовому кварталі. Третій вдалось попередити… Всі локації за 5 хвилин від Європарламенту та Єврокомісії… Жах! Комітет терміново завершують. Евакуація Парламенту – effective immediately – було щойно озвучено”. Наразі посольство України в Бельгії створило гарячу телефонну лінію у зв’язку з вибухами в аеропорту і у центрі Брюсселя. Експрес онлайн
Читайте більше тут: http://expres.ua/ukrsvit/2016/03/22/178811-epicentri-strashnyh-podiy-belgiyi-opynylys-ukrayinci

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Пластикові пляшки, посуд та дешеві каструлі небезпечні для здоров’я. Ось яких помилок слід уникнути, щоб зменшити ризик

Що робити українцям у зв’язку з терактами у Брюсселі? МЗС дало рекомендації