in

Як здивувати коханих у День святого Валентина

Традиційно 14 лютого закохані святкують День Св.Валентина. Зберігати свою оригінальність кожного року стає все важче.
 Як здивувати та приємно потішити свою другу половинку – читайте далі.


Символом Дня закоханих вважають червоні троянди. Чому червоні? За легендою, одного разу богиня кохання – Афродіта поспішала до свого коханого і випадково наступила на білу троянду. Кров з рани забарвила квітку в червоний колір. З того часу й існує традиція – дарувати червоні троянди, як сивол кохання. «Валентинками», солодощами, м’якими іграшками зараз важко здивувати когось. Тому до справи варто підійти з оригінальністю.

Романтична вечеря при свічках – здивує точно чи коханого або ж кохану, якщо за цю справу візьметься чоловік.

pic

Подарунок має передавати ваші почуття, тому робіть щось своїми руками. Чудова ідея: фоторамка у вигляді сердечка (з стрічок і т.д.), в середину якої можна вставити фото.

pic

Ще одним цікавим подарунком є «портфоліо кохання» – красивий фотоальбом, виконаний у традиційних відтінках цього дня (червоний, рожевий) з фотографіями, де ви разом.

pic

Якщо ваша кохана людина полюбляє чай, подаруйте їй чашку з фотопортретом коханого (коханої) на якій будуть романтичні елементи (сердечка, троянди). Власноруч можна зробити чайні пакетики в формі сердечок. Для такого хендмейду, папір можна замовити в Інтернеті.

pic

Для справжніх розумників підійде «романтична грамота», у якій вкажіть за що нагороджується: за найсолодші поцілункі, найтепліші обійми і т.д..

Загалом, оригінальних подарунків безліч, головне врахуйте смаки вашої другої половинки, щоб подарунок не зазнав фіаско.

______________________________________

Більше новин:

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Поради для жінок: як виглядати красивою і свіжою зранку?

Журавлина – найкорисніша ягода в світі