in

Балотеллі: Італія виграє Євро

Нападник Маріо Балотеллі коментує шанси Скуадри Адзурри на загальний успіх у турнірі.

 
Нагадаємо, що на минулому чемпіонаті Європи Маріо Балотеллі був однією з головних дійових осіб у складі збірної Італії. Його дубль у півфінальному матчі у ворота збірної Німеччини допоміг тоді італійцям пройти у фінал.
 
Тепер, коли жереб знову звів Скуадру Адзурру з Німеччиною на стадії плей-офф, уникнути паралелей з тим матчем навряд чи вдасться. Природно, що прокоментувати виступ італійців і дати прогноз як на матч з німцями, так і на весь турнір, журналісти попросили саме Балотеллі.
 
«Мої два голи у ворота збірної Німеччини на минулому Євро? Хм, всі пам’ятають цю гру, тому що це півфінал. Я не люблю говорити про забиті мною колись голи або про зіграні матчі, тому що це вже минуле. Звичайно, це приємні спогади, але все це вже в минулому, а я хочу дивитися вперед.
 
Чому Італія завжди виграє у Німеччини? Це футбол, я думаю, що Італія в цьому році виграє і Євро. Не так вже й важливо, хто буде проти нас у фіналі, якщо Італія переможе. Якщо чесно, я нікому не хочу бажати невдачі. Просто я хочу, щоб пощастило Італії. 4 роки тому ми вийшли у фінал, і не змогли виграти. Грати у фіналі і програти – це дуже болісно. Тому бажаю Італії перемоги, сподіваюся, що найкращі гравці цього Євро зібрані в нашій збірній», – підсумував Маріо Балотеллі.

________________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Право на гідні умови праці для жінок, або проблема з сексуальними домаганнями

У Мілані відбудуться дебати «Куди прямує Україна після Євромайдану»