in

Берлусконі оголосив про відродження своєї старої партії

   У своєму черговому відеозверненні до нації він закликав італійців підтримати “єдину силу здатну врятувати країну від катастрофи”

Крім того, Берлусконі дав ясно зрозуміти, що стане лідером цієї партії. “Я буду завжди поруч з вами, повержений чи ні. Політикою можна займатися і не будучи членом парламенту”, – сказав екс-прем’єр.

Він ще раз виступив з жорсткою критикою на адресу судової системи, “що стоїть на службі” його політичних супротивників. “Я ні в чому не винен і маю намір в будь-яких інстанціях боротися за зміну рішення касаційного суду, що засудив мене до чотирьох років в’язниці”,- сказав Берлусконі.

Він не заявив про свою добровільну відставку з поста сенатора, але і не підтвердив наміри відмовити у довірі уряду Енріко Летте, що могло б сприяти початку чергової урядової кризи. Голосування спеціальної комісії з питання про виключення Берлусконі з сенату, куди він був обраний у лютому, очікується сьогодні ввечері.

Перед виборами 2008 року “Вперед, Італіє” була переформована в “Народ свободи” при злитті з союзним Національним альянсом. Тепер “Вперед, Італіє” буде відтворена на основі НС і повинна об’єднати всіх прихильників правого центру.

http://www.ea-ua.info

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Український уряд схвалив текст угоди з ЄС

Україна наповнена міфами про євроінтеграцію – експерт