in

Берлусконі підозрюють у зв’язках з неповнолітньою марокканкою

Італійський прем’єр-міністр Сильвіо Берлусконі знову опинився в епіцентрі скандалу, пов’язаного з неповнолітньою моделлю.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, у прокуратуру Італії надійшла заява від 18-річної моделі з Марокко на ім’я Рубі, яка стверджує, що деякий час мала інтимні зв’язки з главою уряду.

За даними газети La Repubblica, вона нібито заявляє, що після відвідин вечірок на віллі Берлусконі в Аркорі отримала від політика 150 тисяч євро готівкою, а також безліч дорогих подарунків, у тому числі, коштовності і наручний годинник.

Видання пише, що у травні цього року Рубі була звільнена з міланської поліції, куди вона потрапила після крадіжки, нібито по дзвінку з урядового Палацу Кіджи. З Берлусконі ж вона зустрічалася, коли їй було лише 17 років.

Газета The Daily Telegraph зазначає, що заява марокканської моделі була взята до розгляду, проте у  прокуратурі підкреслили, що розслідування щодо Сильвіо Берлусконі порушено не було. Слідчі наразі намагаються підтвердити або спростувати достовірність свідчень Рубі.

Тим часом, міланський прокурор Едмондо Бруті Лібераті вчора спростував повідомлення ЗМІ, вказавши, що жодних звинувачень з боку Рубі щодо Берлусконі не існує.

Сам Сильвіо Берлусконі вже назвав публікації “медійним сміттям”. В ході прес-конференції у південноіталійському містечку Ачерра під Неаполем прем’єр сказав, що приїхав туди займатися справжнім сміттям, а медійне сміття залишає журналістам.

Зазначимо, що це вже не перший секс-скандал, у центрі якого опиняється італійський прем’єр. У травні минулого року ЗМІ написали, що 26 квітня Берлусконі побував на святкуванні 18-річчя неаполітанки Ноемі Летиції, яка ніжно називала його “папі”. Дівчина повідомила журналістам, що часто бачиться з Берлусконі, відвідуючи його в Римі і Мілані. На думку преси, саме цей епізод став “початком кінця” родинного життя Берлусконі і Вероніки Ларіо, яка невдовзі подала на розлучення.

Пізніше Сильвіо Берлусконі прокоментував скандальні публікації італійських ЗМІ про його особисте життя, заявивши, що він не святий.

Джерело

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія потерпає від повеней та зсувів: є жертви

Жінку на ноги поставила громада