in

Він став нею, вона стала ним. Планують купити дитину в… Україні

Алессія Вітторія Коззі та Давіде Мартіно – подружжя, у якому наречена народилася чоловіком, а наречений – жінкою, але змінили стать та планують побратися.

Вони одружаться в комуні міста в Орбетелло (Гроссето) 6 лютого. Алессія, яка колись була Алессіо, піде під вінець у білому весільному платті, повідомляє Імола Оджі, покладаючись на інформаційну агенцію АНСА.

 

Обоє з дитинства відмовлялися від тіла в якому народилися. Вони познайомилися і вирішили побратися коли 24-річний Алессіо з Орбетелло став жінкою, а 19-річна Валентіна з Галларате (Мілан) став Давіде. До цього вони прийшли після психіатричного аналізу, хірургічного втручання та зміни документів. Вже тривалий час пара живе під одним дахом.

Після весілля подружжя планує вирушити в Україну, де планують народити дитину від сурогатної матір’ю (Тобто шляхом імплантації іншій жінці зародка, зачатого подружжям у пробірці. Згідно українського законодавства, батьками дитини є саме подружжя).

Завдяки батькові Давида, який заплатив 30,000 євро, пара вже домовився з київською клінікою, щоб через сурогатне материнство увінчати свою мрію – купити дитини.

_______________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українка хотіла набути італійське громадянство за підробленими документами

Шенгенська зона може припинити існування