in ,

В Італії буде введено нові обмеження для курців 

Risultati immagini per vietato fumare

В Італії будуть запроваджені нові обмеження для курців, спрямовані на запобігання та боротьбу з курінням.Уряд сподівається досягти цілей Європейського протиракового плану та створити «покоління без диму».

Risultati immagini per vietato fumare
В Італії очікуються нові обмеження для курців

Зокрема, буде продовжено заборону на куріння на вулиці в присутності неповнолітніх і вагітних жінок, а також куріння в закритих приміщеннях.

Міністр охорони здоров’я Італії Ораціо Скіллачі заявив, що необхідно брати до уваги «зростаючу кількість нових тютюномістких продуктів на ринку та все більше доказів того, що вони можуть мати шкідливий вплив на здоров’я».

Читайте також: ЧИ ПРИТЯГНУТЬ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ, ЩО ВИЇХАЛИ ЗА КОРДОН ДО 24 ЛЮТОГО?

З цією метою, обмеження для курців буде поширена на нові продукти, такі як електронні сигарети та тютюнові сигарети з підігрівом.

Крім того, планується поширити заборону на рекламу сигарет та на нові продукти, що містять нікотин.

Основна причина захворюваності та смертності, якій можна запобігти, в Італії, ціль, встановлена ​​на рівні ЄС, полягає в тому, щоб до 2040 року скоротити споживання тютюну менш ніж на 5% населення.

Обговорити новини, важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом, або до Телеграм-каналу https://t.me/ucrainiitalia

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

Соціальна допомога на дітей в Італії у 2023 році. Кому належить і як подати заяву

На Сицилії заарештували боса мафії, що переховувався 30 років