in

В Італії водій героїчно врятував 25 школярів із палаючого автобуса

В Італії у вівторок, 13 липня, дорогою до літнього табору водій героїчно врятував 25 неповнолітніх пасажирів від пожежі, яка вщент знищила автобус. Автобус, в якому їхали діти, спалахнув у тунелі.

Про це повідомляє Lecco Notizie.

Зазначається, що автобус зі школярами від 14 до 16 років саме заїхав до тунелю у Варенні, коли Мауро Маскетті помітив несправність.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: ІТАЛІЯ ПЛАТИТЬ ДО 33ТИС. ЄВРО ЗА ПЕРЕЇЗД У СЕЛО: ЯКІ УМОВИ

Чоловік зупинився і евакуював дітей до безпечного місця. Незабаром після цього автомобіль спалахнув. На місце прибули п’ять пожежних команд, які загасили полум’я.

Водночас сімох підлітків госпіталізували, оскільки вони могли вдихнути дим. За попередніми даними, вогонь міг спалахнути через вибух покришки.

“Все могло завершитися масовим кровопролиттям. Цей водій був на висоті: він зрозумів, що щось не так, і швидко висадив 25 дітей (…). Героїзм, високий професіоналізм, холоднокровність… жест, який заслуговує винагороди. Діти налякані, але все гаразд”, – розповів італійський віцепрем’єр Маттео Сальвіні.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 3 Середній: 4.7]

Італія платить до 33тис. євро за переїзд у село: які умови

Рада ЄС відкриває двері для поїздок по безвізу з України