in

В Італії заарештували Леле Мора, фігуранта секс-скандалу навколо Берлусконі

У Мілані за підозрою в навмисному банкрутстві заарештований друг Сильвіо Берлусконі, імпресаріо Леле Мора. Про це в понеділок, 20 червня, повідомляє італійське інформагентство AGI.

Правоохоронні органи Мілана запідозрили 56-річного імпресаріо у привласненні 8,5 мільйона євро фірми LManagement, оголошеної згодом банкрутом.

Гроші, отримані в результаті махінацій, за даними слідства, були переведені на рахунки в Швейцарії, передає Agence France-Presse. При цьому сам Мора раніше також був визнаний банкрутом.

Мора був затриманий фінансовою поліцією після того, як суд визнав, що він може втекти з Італії. Зі слів судді, Мора, у різний час проходив підозрюваним у п’яти різних справах, відрізняється “майстерністю та професіоналізмом” при вчиненні злочинів.

Раніше стосовно імпресаріо було порушено справу про залучення в заняття проституцією дівчат, які відвідували скандальні вечірки Сильвіо Берлусконі.

Італійський прем’єр, за версією слідчих, неодноразово платив неповнолітній на той момент Карімі ель-Маруг, також відомій як Рубі, за послуги інтимного характеру. Вважається, що саме Мора познайомив Берлусконі з Рубі та іншою повією, Наді Макрі, яка  також заявила про інтимні зв’язки з прем’єр-міністром.

 

За матерiалами:
Lenta.ru

Читайте також:

95% учасників референдуму в Італії сказали «ні» реформам Берлусконі

Берлусконі торгує місцями в уряді?

На Берлусконі чекають чотири судові справи

Стартував процес щодо сексу Берлусконі з Рубі

Берлусконі пожартував про намір влаштовувати “бунга-бунга” по всій Італії

Італійські ЗМІ підрахували річні витрати Берлусконі на жінок, адвокатів і краватки

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Легалізуватися можна навіть із подвійною депортацією

Допоможіть знайти Андрія Вишневського