in

В Італії з’явилася настільна гра за мотивами секс-скандалу навколо Берлусконі

В Італії з’явилися гральні карти і настільні ігри, присвячені секс-скандалу навколо прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі.

Як повідомляє італійське видання Corriere della Sera, настільна гра за правилами нагадує відому гру “Мафія”, кожен учасник (максимальна кількість яких 11) отримує картку ескорт-дівчини, громадянина і політика. Учасникам необхідно приховувати від інших свою роль. У процесі гри потрібно вгадати відповідь на непристойні загадки.

“За неправильну відповідь накладаються покарання на зразок тих, що відбувалися на знаменитих вечірках у Аркорі: поцілунок, наказ роздягтися або роздягнути суперника, а також поцілунок його ніг. Якщо вдало кинути кістки, то можна отримати імунітет і на деякий час позбутися покарань”, – пише газета Corriere della Sera.

Поки гра продається лише в Римі та Флоренції, проте творці гри впевнені в її шаленому успіху і мають намір продавати її по всій країні.

Історія гри почалася, коли в газетах з’явилися перші новини про дівчину Рубі і про скандальні вечірки Берлусконі. Тоді два актори-коміки, Давіде Туфуні і Гаетано Дженнаї, за вечерею придумали правила гри Бунге-Бунге.

Набір коштує 12 євро, його можна знайти в книжкових магазинах і магазинах іграшок. Перший тираж склав п’ять тисяч штук. Гасло гри – “Виграй, якщо ти Рубі”.

Один з творців не заперечує можливість того, що в найближчому майбутньому в світ вийде нова гра. “Варто зазначити, що зараз реальність надихає на придумування ігор набагато більше, ніж гра уяви”, – говорить він.

Нагадаємо, скандал навколо прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі розгорівся після заяви танцівниці Карім Ель-Маруге (Рубі), яка стверджує, що отримала сім тисяч євро від прем’єр міністра за інтимні стосунки з нею. У зв’язку з підозрами щодо прем’єра було розпочато слідство.

http://newsru.ua/world

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Чому українкам краще, ніж італійкам

Трансплантація: Українку без дозволу на проживання буде прооперовано в Мілані