in

В Італії з 6 серпня на масові заходи пускатимуть тільки вакцинованих від Covid

В Італії з 6 серпня на масові заходи будуть пускати лише вакцинованих від коронавірусу

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Італійський уряд узгодив зміни принципу роботи так званого “зеленого пропуску”, в якому зазначається, вакцинована та чи інша людина.

З 6 серпня лише жителям Італії, які завершили процес вакцинації, будуть доступні масові заходи, стадіони, музеї, театри, кінотеатри, басейни, тренажерні зали, а також бари і ресторани.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: ЯК ОТРИМАТИ ЗЕЛЕНИЙ ПАСПОРТ В ІТАЛІЇ, НЕОБХІДНИЙ ДЛЯ ЖИТТЯ В КРАЇНІ

На відкритих терасах барів і ресторанів “зелений пропуск” не потрібно.

Нічні клуби в Італії поки що залишаться закритими. “Зелений пропуск” не буде потрібно в громадському транспорті, в школах і на робочих місцях.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, цей захід вжито заради збільшення темпу вакцинації. Раніше “зелений пропуск” вимагали тільки для подорожі за кордон, а також відвідування великих заходів, таких як концерти, футбольні матчі або весілля.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: В ІТАЛІЇ ВІД COVID-19 ВАКЦИНУВАЛИ УЖЕ БІЛЬШ НІЖ ПОЛОВИНУ НАСЕЛЕННЯ

“Зелений пропуск” – це документ, який підтверджує, що його власник вакцинований, здав негативний тест на коронавірус або видужав від захворювання. В Італії його використовують з червня. Згідно з інформацією видання The Financial Times, в Італії обидві дози отримали 45,9% населення.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 4 Середній: 4]

На італійській Сардинії вирують пожежі, евакуйовано 1500 людей

99% померлих від COVID-19 з лютого не були повністю вакциновані