in ,

В Італії почався Пісенний фестиваль у Санремо, але без глядачів

Всесвітньо відомий пісенний фестиваль в італійському місті Санремо (регіон Лігурії) цього року пройде без глядачів через обмеження, які введені для боротьби з пандемією коронавірусу (COVID-19).
Як передає Укрінформ, про це повідомляє ANSA.

Щороку фестиваль організовується у лютому, проте через пандемію коронавірусу організатори вирішили провести його цьогоріч у березні.

Читайте також: У Неаполі шукають чоловіка, що загубив пакет із діамантами на 50 тисяч євро

При цьому, під час цьогорічного пісенного конкурсу, який триватиме з 2 по 6 березня, не будуть присутні глядачі через обмеження щодо коронавірусу.

Зазначається, що переможець фестивалю представлятиме Італію на Євробаченні-2021.

Очікується, що у цьогорічному пісенному конкурсі також візьме участь легендарний футболіст і нападник італійського клубу «АС Мілан» Златан Ібрагімовіч.

Читайте також: «Закон полковника: слідами Валерія Лобановського». В Італії вийшла біографія легендарного тренера

Фестиваль італійської пісні Санремо — популярний італійський пісенний конкурс.

Заснований і вперше проведений в італійському містечку Санремо у 1951 році. Був узятий за основу при створенні «Євробачення».

Велика кількість визнаних на сьогодні зірок зобов’язані своєю популярністю саме фестивалю Санремо. Серед них – Адріано Челентано, Ріккі е Повері, Пупо, Андреа Бочеллі, Енріко Руджері, Джанна Нанніні, Раффаелла Карра, Тото Кутуньйо та Ерос Рамаццотті.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Італії виявили мутацію COVID-19, яка може бути стійкою до вакцин

Велика подія: 10 березня у Флоренції інавгурують пам’ятник Шевченку