in

В Італії страйкують працівники туристичної сфери

   Працівники пляжних структур Італії протестують проти рішення ЄС виставити всю місцеву інфраструктуру на продаж в 2016 році.

Як повідомляє Euromag, виняток стосуватиметься тільки пляжів Римині та Форте дей Мармі.

“Ми хочемо, щоб уряд звернув на нас увагу. Влада має терміново вжити заходів, які б захистили існуючі на даний момент пляжні структури, число яких досягає 30 тис., а також 600 тис. працівників цієї сфери”, – заявили представники профспілок.

Лігурійські пляжі також приєднаються до страйку, який триватиме до 11 серпня, однак, зроблять це вкрай оригінально: замість парасольок з 9 до 11 ранку відвідувачам будуть запропоновані кавун, кава і генуезька фокача.

Частково внаслідок економічної кризи, частково через несприятливі кліматичні умови, число туристів, що відвідали пляжі цього літа, знизилося на 5-40% в залежності від регіону, в порівнянні з літом минулого року, повідомляє Corriere della Sera.

В цілому цього року кожний третій італієць вирішив не йти у відпустку. Ті ж, хто, все-таки, взяли відпустку, вважали за краще провести її вдома. Найменше постраждали пляжі, що знаходяться поруч з великими населеними пунктами.

Нагадаємо, Італія з 1 червня заборонила розплачуватися готівкою за купівлю понад 1 000 євро. Такі вимоги другої частини “антикризового закону”, прийнятого урядом Маріо Монті.

http://www.ukrinform.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Неаполі затримали екс-майора Миколу Мельниченка

Найкрасивішою в Італії може стати українка