in

В Італії у батьків забрали дитину через похилий вік

В італійському місті Турин суд у справах неповнолітніх постановив забрати у подружньої пари їх півторарічну доньку через їх похилий вік.

Судді вважають, що подружжя – 58-річна Габріела і 70-річний Луїджі Діамброзіс – вирішили народити дитину в такому пізньому віці для того, щоб задовольнити свої власні бажання, і не замислювалися про те, що їхня дитина ризикує залишитися сиротою в юному віці.

Історія, яка відразу ж привернула увагу громадськості, почалася більше року тому. За даними видання, з 16 місяців життя маленька Віола, яку батьки змогли зачати тільки за допомогою екстракорпорального запліднення за кордоном, уже 15 місяців живе в прийомній сім’ї, а рідні батько і мати можуть бачитися з дочкою один раз у два тижні.

Протягом усього цього часу фахівці у справах неповнолітніх за допомогою психологів вивчали цей непростий випадок, і в результаті вирішили, що подружжя занадто старе для того, щоб виховати дитину.

Попередня постанова про передачу дівчинки в іншу сім’ю була прийнята після того, як одного разу її помітили одну в машині батька, припарковану біля будинку. “Дитина залишався одна в машині без постійного нагляду протягом 40-45 хвилин, а батько не виявляв ніякої тривоги через її плач”, – відзначають судді у своєму висновку.

Луїджі Діамброзіс спростував ці звинувачення і пояснив, що залишив Віолу в машині поки розвантажував покупки, коли його дружини не було вдома, але він постійно стежив і за машиною, і за донькою.

“Головна жертва цієї несправедливості не ми, а наша дочка. Чому вона повинна бути вирвана з рідної сім’ї? Ми бачимо її всього лише один раз в два тижні і кожен раз, коли ми йдемо від неї, ми знову переживаємо той ранок, коли карабінери прийшли і забрали її з нашого будинку”, – розповіли батьки.

Подружжя налаштоване рішуче і має намір оскаржити постанову туринського суду у справах неповнолітніх.

Нагадаємо, на початку вересня повідомлялося про британську сім’ю, з якої забрали трьох дітей через їх схильність до ожиріння.

 

За материалами РИА Новости

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Анастасія Петришак. Івано-Франківська cкрипалька що заворожує Італію

Заробітчани – не виборці?