in

Глава МЗС Італії виступив за зняття санкцій з РФ

Італійський міністр упевнений, що припинення співпраці з Росією лише зашкодить ЄС.

Глава МЗС Італії Паоло Джентілоні виступив за зняття санкцій з Росії. Про це він заявив за підсумками зустрічі з віце-прем’єром Росії Аркадієм Дворковичем в Римі, передає Интерфакс.

“Триває обговорення. Ми всі знаємо, що рішення про санкції буде прийнято на підставі виконання мінських угод”, – зазначив міністр.

Італійський міністр зауважив, що “ми маємо намір продовжувати діалог, не зраджуючи зобов’язання перед союзниками”. “Але припинення співпраці лише зашкодить інтересам Європи, яка зацікавлена ​​у відносинах зі своїм найближчим сусідом”, – наголосив Джентілоні.

“Не дивлячись на різні підходи до української кризи, Італія ніколи не відмовлялася від можливості діалогу і розвивала сфери співробітництва з РФ, що не потрапили під санкції. У цьому наша робота”, – сказав глава МЗС Італії.

Раніше в Євросоюзі заявили, що рано говорити про нормалізацію відносин з Росією на тлі майбутньої зустрічі російських дипломатів з НАТО. У МЗС РФ у відповідь на заяву ЄС зазначили, що повернення до колишніх відносин Росії і ЄС не буде.

_____________________________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійський “Рух 5 зірок” втратив свого ґуру

Секрети будівництва собору св. Петра у Римі