in

Документи, вилучені в італійського бойовика на Луганщині

У Луганській області виявлено 22-річного неаполітанця Франческо Естатіко. Ось документи, вилучені у бойовика, що хотів воювати на боці сепаратистів.

 

      Закордонний паспорт, виданий 18 серпня 2015 року, вперше його затримали 16  вересня, вдруге – 19-го, тобто на території України хлопець перебував недовго. Схоже дійти до сепаратів йому не вдалося.

 

  Сам Естатіко, та деякі просепаратиські  джерела, стверджують, що він є італійським військовим, парашутистом 186 бригади “Фольгоре” із Сієни, проте Генеральний штаб оборони заявляє, що він ніколи не служив в армії. Молодик двічі намагався отримати доступ до військового світу в якості добровольця, але в обох випадках його клопотання було відхилено з формальних причин.

Отже він не тільки ніколи не служив у армії, але навіть не почав процедуру відбору, а його італійська армійська форма є фальшивкою.

Карту Google Maps, роздруковану на комп’ютері. На ній було ручкою позначено Алчевськ, місто контрольоване російськими сепаратистами.

 

У момент затримання він дав письмові пояснення англійською мовою та підписався Франческо «Барбаро» Естатіко. “Я приїхав в Україну, щоб приєднатися до армії незалежної “Донбаської республіки”, бо українські військові знищують життя жителів Донбасу. Я прибув, щоб допомогти їм. Я прибув один”, — написав італійський бойовик.

Детальніше про пригоди Франческо Естатіко читайте тут:

Як італійський ‘парашутист’ заблудився у степу Донбасу

Італійського ‘захисника Донбасу’ відправили додому

______________________________________________

ІНШІ СТАТТІ, ЯКІ МОЖУТЬ ВАМ СПОДОБАТИСЯ:

 

 

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Народженим в Італії, негайно даватимуть її громадянство

Україна скасувала спецмита на імпорт автомобілів