in

Збірна України з футболу зіграє з Італією: що відомо

У рамках відбору на чемпіонат Європи-2024 збірна України зустрінеться із національною командою Італії. Вже відомо, де відбудеться цей поєдинок.

Чемпіони Європи-2020 визначилися зі стадіоном, на якому ухвалять “синьо-жовтих”, повідомляє офіційний сайт Української асоціації футболу.

Читайте також: В Італії майже на 900 євро оштрафували пенсіонера, який сам залатав вибоїну на дорозі

Збірні України та Італії протистоятимуть один одному у рамках шостого туру відбору на Євро-2024. Підопічні Роберто Манчіні є фаворитом матчу, але гості намагатимуться набрати очки у цьому поєдинку.

Де і коли відбудеться матч Італія — Україна

Поєдинок відбору на континентальну першість відбудеться 12 вересня. Команди прийматиме міланський стадіон “Джузеппе Меацца”. Початок зустрічі запланований на 21:45.

Перед цим збірна України зіграє кілька матчів улітку. Вже 16 червня в Скоп’є вона має поєдинок з Північною Македонією. А 19 червня Україна у Трнаві (Словаччина) прийме збірну Мальти.

Крім цього, “синьо-жовті” влітку проведуть товариський матч зі збірною Німеччини. Поки що не відомо, хто підготує Україну до цих поєдинків. Виконувачем обов’язків головного тренера національної команди залишається Руслан Ротань.

Обговорити цю, та інші новини важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Італії змінились правила для водіїв із України

Risultati immagini per fontana di trevi

«Наша країна вмирає» Італійські ктивісти засипали вугіллям фонтан Треві у Римі