in

Зеленський підтвердив прем’єр-міністерка Італії Джорджія Мелоні готує візит в Україну

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що найближчим часом прем’єр-міністерка Італії Джорджія Мелоні готує візит в Україну.

Про це, як повідомляє “Європейська правда” з посиланням на ANSA, президент сказав в інтерв’ю італійському телеканалу Rai, яке буде оприлюднене у вівторок увечері.

“Вона (Мелоні) скоро приїде, я не можу повідомити дату, але скоро”, – сказав Зеленський ведучому Бруно Веспа в шоу Porta a Porta.

Він також відзначив, що італійська прем’єрка, яку він називає на ім’я, “надзвичайно конкретна”.

“Її риторика для мене надзвичайно зрозуміла. Я бачу Джорджію як проіталійську, і це найголовніше: що вона проіталійська і вона підтримує Україну. І вона підтримує спільні цінності. Я дуже чекаю на її приїзд з офіційним візитом в Україну”, – додав президент.

Раніше сама Мелоні підтвердила свій намір здійснити візит до Києва та запросила президента Володимира Зеленського відвідати Рим. За словами італійської прем’єрки, її візит відбудеться до кінця зими.

Щоб вчасно дізнатися інформацію, корисну для проживання в Італії, слідкуйте за нами у соціальних мережах, приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом, або до Телеграм-каналу https://t.me/ucrainiitalia

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

Італія остаточно схвалила надання військової допомоги Україні

Як українцям захистити в Італії свої права працівника