in

З 11 листопада 5 регіонів Італії переходять до “помаранчевої зони”

Ще п’ять італійських регіонів через погіршення ситуації з коронавірусом з 11 листопада перейдуть до “помаранчевої зони” з жорсткішим карантином, що означає закриття ресторанів та обмеження в’їзду-виїзду з регіону.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Corriere della Sera.

Це Лігурія, Тоскана, Умбрія, Базиліката та Абруццо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ СЕСТРИЧКУ, УСИНОВЛЕНУ І ВТРАЧЕНУ В ІТАЛІЇ

Провінція Больцано та, найбільш імовірно, Кампанія перейдуть до “червоної зони” із найжорсткішими обмеженнями. Наразі “червоні” вже чотири регіони – Ломбардія, Калабрія, П’ємонт та гірська область Валле д’Аоста.

У своєму тижневому звіті міністерство охорони здоров’я зазначає, що ситуація з епідемією стрімко погіршується на всій території країни. Індекс поширення вірусу (який показує, скільки в середньому людей інфікує один хворий) в середньому перевищує 1,7, а заповненість лікарень наближається до критичної.

Нагадаємо, з 5 листопада до 3 грудня Італія запровадила комендантську годину та ще низку обмежень на всій території країни.

У “помаранчевих” зонах обмежується в’їзд-виїзд з регіону – окрім випадків, коли для цього є нагальна необхідність, так само обмежується виїзд зі своїх муніципалітетів. Ресторани зможуть працювати тільки на доставку або продавати страви з собою.

У “червоній зоні”, на додачу до цього, закривають непродуктові магазини (крім аптек і кіосків преси), призупиняються усі спортивні події.

На відміну від весни, навіть у регіонах найбільшого ризику не закривають перукарні, дитсадки та початкові школи.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Допоможіть знайти сестричку, усиновлену і втрачену в Італії

Італійські лікарі закликають ввести загальний локдаун