in

Кібератака паралізувала портал вакцинації від COVID-19 у регіоні Лаціо

Хакери здійснили кібератаку проти комп’ютерних мереж компанії, що займається записом на вакцинації від COVID-19 в столичній області Італії Лаціо, внаслідок чого система запису вийшла з ладу, повідомило видання The Guardian.

“Це дуже потужна хакерська атака, дуже серйозна… нічого не працює. Вся регіональна база вакцинації від COVID-19 даних перебуває під атакою”, – цитує The Guardian слова радника з питань охорони здоров’я Лаціо Алессіо Д’амато.

Італійська поліція і прокуратура Рима вивчають цей інцидент і можуть почати розслідування з метою визначити, хто стоїть за цією кібератакою, зазначає видання.

Читайте також: ЯК ВИРОБИТИ ЗЕЛЕНИЙ ПАСПОРТ В ІТАЛІЇ. УСІ СПОСОБИ

У липні італійський уряд погодив зміну принципу роботи так званого “зеленого пропуску”, в якому відзначається, чи вакцинована та чи інша людина, чи здала вона негативний тест на коронавірус або одужала від захворювання.

З 6 серпня тільки жителям Італії, які завершили процес вакцинації, будуть доступні масові заходи, стадіони, музеї, театри, кінотеатри, басейни, тренажерні зали, а також бари та ресторани. На відкритих терасах барів і ресторанів “зелений пропуск” не знадобиться.

Як повідомляли ЗМІ, захід було розпочато заради збільшення темпів вакцинації. Раніше “зелений пропуск”, який використовується в Італії з червня, вимагали тільки для подорожей за кордон, а також відвідування великих заходів, таких як концерти, футбольні матчі або весілля.

Новий крок влади викликав протести в різних районах Італії.

За весь період пандемії в Італії було зареєстровано понад 4,35 млн випадків зараження коронавірусом і понад 128 тис.смертей від захворювання. Понад 4,13 млн хворих одужали.


Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Risultati immagini per toscana incendi

Італія палає. За добу загасили понад 800 лісових пожеж

З наступного року українці не платитимуть за послуги консульства