in

Лідер проросійської партії ‘Лега норд’ хоче відвідати Крим

Вслід за Берлусконі, анексований Крим планує відвідати лідер опозиційної італійської партії «Ліга Півночі» Маттео Сальвіні.

Євродепутат Маттео Сальвіні, що представляє північно італійську сепаратистську партію “Ліга Півночі”, повідомив про своє бажання відвідати анексований Крим на конференції «Регіональна українська криза у глобальному геополітичному контексті», організованій 24 вересня посольством Росії в Італії.

“Я готую поїздку у Крим у листопаді – сказав він. Я не розумію переваг введення санкцій проти Росії. Італія втратила робочі місця”.

 Детальніше про захід читайте в статті «Правда vs Пропаганда» – у Римі викрито матрицю російської брехні.

Політик подякував за діяльність Джульєтта К’єза, італійському журналісту, що позиціонує себе як один з найактивніших антиглобалістів Європи, відомий своєю гострою антиукраїнською діяльністю.

Нагадуємо, Сальвіні активно виступає проти антиросійських санкцій. Він став єдиним партійним лідером Італії, який відкрито виступив за визнання возз’єднання Криму з Росією. Сальвіні прийшов на пленарне засідання Європарламенту в Страсбурзі в футболці з портретом президента Росії Володимира Путіна.

Нагадуємо, 11 вересня, колишній прем’єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі побував з «приватним візитом» у анексованому Росією Криму. Ця поїздка до окупованого Криму є черговим намаганням РФ за будь-яку ціну легітимізувати незаконну окупацію та виявом неповаги до державного суверенітету України. Такі дії політиків несумісні з політикою Європейського Союзу що засуджує дії Росії та невизнає окупацію Автономної Республіки Крим незаконною.

Тепер конкурентом Сільвіо Берлусконі, у змаганні за титул головного русофіла Італії, може стати Маттео Сальвіні.

Маріанна СОРОНЕВИЧ

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українська школа у Флоренції запрошує батьків та учнів

Італійського ‘захисника Донбасу’ відправили додому