in

Мілла Йовович стала частиною інсталяції на Венеціанській арт-бієнале

   Мілла Йовович (Milla Jovovich), голлівудська актриса народжена у Києві, влаштувала собі гастролі по Європі. Минулого тижня вона демонструвала ефектні вбрання в Каннах, а по завершенні кінофестивалю вирушила до Венеції. де відбулося відкриття 55-ї Венеціанської бієнале. І Мілла стала безпосереднім учасником арт-форуму.

Голлівудська зірка із задоволенням погодилася стати «об’єктом мистецтва». Мілла виявилася частиною інсталяції американської художниці Тари Сабкофф (Tara Subkoff) під назвою Fake Milla.

За задумом Тари, Йовович протягом п’яти годин перебувала в скляному кубі, обставленому вінтажними кріслами, дзеркалами та іншими предметами меблів. «Привіт усім! – Написала перед початком перформансу зірка в Twitter. – У найближчі 5:00 я стану учасницею Fake Milla від Тари Сабкофф. До побачення, справжня Мілла»

Репортери помітили, що під час перформансу простір, займаний актрисою, активно заповнювався порожніми картонними коробками. «Це трохи пригнічує, – поскаржилася акторка. – Як так вийшло, що у мене так багато барахла? Клянуся, зазвичай я намагаюся жити якомога простіше».

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українська експозиція на 55-му Венеційському арт-біеннале (ВІДЕО)

Сергій Одарич: Мою відставку організували Фірташ з Тулубом