in

Найстаріший ”живий” вертеп Італії запрошує на перегляд вистави

Найстаріший “живий” вертеп Італії представить реконструкцію Різдва Христового традиційно у місті Греччо.

Про це повідомляється на офіційному сайті вертепу.

Старовинний «живий» вертеп в Італії, який існує вже майже 800 років, представить знамениту реконструкцію Різдва Христового в Греччо, маленькому містечку провінції Рієті.

«Живий» вертеп Греччо (Greccio) організовують в опалюваних наметах, здатних вмістити до 2000 гостей. Побачити різдвяний спектакль можна 24 грудня в 22:30; 26 грудня в 17:45; 27 грудня в 17:45; 1 січня о 17:45; 2 січня о 17:45; 3 січня о 17:45 і 6 січня о 17:45.

Це не єдина вистава, яку гратимуть під час різдвяних свят. Організатори обіцяють дуже насичену програму заходів цього року. Як повідомляють в італійських ЗМІ, крім вертепу, гості Греччо зможуть прогулятися серед дерев’яних будиночків традиційної різдвяної ярмарки і побачити різдвяні інсталяції під відкритим небом в історичному центрі міста.

Довідково: Починаючи з 1223 року, в провінції Rieti щорічно організовують реконструкцію Різдва Христового. Кажуть, що саме тут у 1223 році Святий Франциск Ассизький започаткував традицію проведення подібних релігійних реконструкцій.

_____________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італієць погрожував кинутися з Колізею за борги

Українська більярдистка здобула срібну нагороду на Євро Турі в Тревізо