in

На католицький Великдень уся Італія перейде в червону ковід-зону

Рада міністрів схвалила указ, який замінює попередній Dpcm: він діятиме з 15 березня по 6 квітня і вводить жорстокіші обмежувальні заходи та суворіші правила визначенні кольорів, ковід-зон. Зокрема, вони стосуються правил соціальної поведінки на католицький Великдень.

З 15 березня 12 регіонів у червоній зоні, 8 у помаранчевій, тоді як Сардинія залишиться білою. Жодний із регіонів не відповідає параметрам жовтої зони.

КАТОЛИЦЬКИЙ ВЕЛИКДЕНЬ У ЛОКДАУНІ

Уряд вводить найсуворіші правила на католицький Великдень: вся країна перейде в червону зону 3, 4 та 5 квітня 2021.Проте, у помаранчевих зонах, буде дозволено поїхати в гості в межах муніципалітету один раз на день.

Читайте також: ЧИ МОЖНА ВЛАШТОВУВАТИ ПІКНІКИ В ПАРКАХ ІТАЛІЇ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

ВІДВІДАННЯ ДРУЗІВ І РОДИЧІВ

З 15 березня по 2 квітня 2021 року, і 6 квітня 2021 року для жителів регіонів у помаранчевій зоні, дозволено переїзд до друзів чи родичів в межах муніципалітету.

Дозволено поїхати в гості в межах муніципалітету один раз на день. В автомобілі можуть подорожувати максимум дві людини та неповнолітні діти.

Поїздки до друзів заборонено на територіях, що належать до червоної зони.

Вас цікавлять новини для українців в Італії? Лайкніть сторінку у Facebook , або сторінку в Instagram та слідкуйте за публікаціями.

Questa immagine ha l'attributo alt vuoto; il nome del file è soronevych.-1024x315.png
Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Більшість регіонів Італії перейшли в червону ковід зону з 15 березня

Італія перейшла в новий локдаун. Закриті крамниці, ресторани та школи