in

На римському Колізеї розмістять рекламу

Італійський уряд планує здійснити реставрацію римського Колізею частково за рахунок спонсорських коштів. Реклама спонсорів може з’явитися і на самому історичному об’єкті.

Про це повідомляється у блозі Live Shots на сайті Fox News.

За словами представника Міністерства культури Італії, реклама буде розроблятися з урахуванням історико-культурної значущості Колізею. Інформація про те, як саме вона буде виглядати, з’явиться пізніше. Проте представник міністерства наголосив, що “естетичне чуття італійців не таке, як у США”.

Передбачається, що загалом на ремонтні роботи потрібно понад 30 мільйонів доларів. Водночас, агентство ANSA називає більш точну суму – 25 мільйонів євро. Реставрація триватиме до 2013 року. Колізей весь цей час буде відкритий для туристів.

Реставраційні роботи в Колізеї повинні розпочатися в жовтні 2010 року. Заплановані очищення споруди від кіптяви і встановлення додаткового освітлення. Крім того, будуть проведені роботи, покликані забезпечити безпеку відвідувачів Колізею: зокрема, будуть закріплені яруси будівлі та оновлені огорожі.

Нагадаємо, засновник журналу Playboy Х’ю Хефнер у квітні пожертвував $ 900 тис. Фонду громадських територій для викупу землі на Голлівудських пагорбах у Лос-Анджелесі. Якби організації не вдалося викупити землю у чиказьких інвесторів, знаменитий напис Hollywood було б знищено.


За матерiалами:
Lenta.ru

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Невдала подорож українських цигарок до Італії

Що таке Шенгенська Інформаційна Система?