in

Новий Папа Римський стане останнім перед кінцем світу

alt   Згідно пророцтва про Папу, зробленому святим Малахією, наступник Бенедикта XVI стане останнім Папою Римським, після чого настане кінець світу.

Згідно пророцтва про Папу, зробленому святим Малахією, після зречення 111-го за рахунком Папи Римського, Бенедикта XVI, від престолу, світ чекає катастрофа. Святий Малахія в 12 столітті після своєї смерті залишив манускрипт, який був знайдений лише 450 років  по тому. У “Пророцтва про Римських Пап” він описав усіх понтифіків, яким належало зайняти ватиканський престол, починаючи з Селестіна II (1143 рік). У тому числі він передрік несподіваний фінал.

Провісник відзначає, що новий Понтифік обере собі тронне ім’я Петро, ​​хоча за традицією Папи ніколи не беруть ім’я першого єпископа Рима.

“Під час останніх гонінь на Святому Римському Престолі буде сидіти Петро Римлянин, який буде пасти овець серед безлічі терзань; по звершенні місто семи пагорбів буде зруйноване, і Суддя страшний буде судити народ свій. Кінець”, – свідчить пророцтво щодо наступного Папу.

В аналогічному сенсі трактує події і Мішель Нострадамус. Так, говорячи про 112-м Папу, він повідомляє, що “спільна кров заллє землю, люди будуть жити з закритими ротами, і прийде непередбачуване”.

Крім того, в наступники Бенедикта XVI пророкують чорношкірого Понтифіка. Відзначимо, що найвірогіднішим кандидатом ірландські букмекери на даний момент називають чорношкірого кардинала з Гани Пітера Кодва Аппіаха Тарксон, а на думку італійських букмекерів, найбільші шанси зайняти цю посаду у кардинала Френсіса Арінзе з Нігерії.

Наступний Папа Римський буде обраний в березні 2013 року. Конклав планують зібрати до католицького Великодня, який цього року святкується 31 березня, повідомляє ABC News. Вибори призначать через 15 – 20 днів після зречення Понтифіка, яке сталося вперше за всю історію папського престолу. Причиною свого рішення Бенедикт XVI назвав погіршення здоров’я, уточнивши, що сили і вік не дають йому більше “вірно нести своє служіння”.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Коли головний біль – нестерпний

Коли мобільні навчилися пищати – 20 років СМС