in

Папа Римський молився на увесь світ за мир в Україні

L'angelus di Papa Francesco per la benedizione della statua del Bambino Gesù a piazza San Pietro in Vaticano, 14 dicembre 2014.ANSA/OSSERVATORE ROMANO- ANSA PROVIDES ACCESS TO THIS HANDOUT PHOTO TO BE USED SOLELY TO ILLUSTRATE NEWS REPORTING OR COMMENTARY ON THE FACTS OR EVENTS DEPICTED IN THIS IMAGE; NO ARCHIVING; NO LICENSING

Папа Римський Франциск під час недільної молитви на площі Святого Петра закликав до подолання напруженості в Україні шляхом міжнародного діалогу.

Папа Римський молився на увесь світ за мир в Україні

Про це повідомляє “Радіо Ватикану”, повідомляє “Європейська правда“.

Читайте також: Правила приїзду в Італію по біопаспорті на Різдво-2021

“Дорогі браття й сестри, бажаю запевнити у своїх молитвах за дорогу Україну, за всі її Церкви, релігійні спільноти та ввесь її народ, аби напруження навколо неї були розв’язані за посередництвом серйозного міжнародного діалогу, а не за допомогою зброї”, – сказав Франциск.

Він також сказав, що його дуже тривожить статистика, що цього року вироблено більше зброї, ніж минулого.

“Зброя – це не дорога. Нехай же це Господнє Різдво принесе Україні мир!”, – додав понтифік.

Нагадаємо, президент США Джо Байден заявив, що сказав президенту Росії Владіміру Путіну, що Кремль заплатить “жахливу ціну” і зіткнеться з руйнівними економічними наслідками, якщо вторгнеться в Україну.

Читайте також: ІТАЛІЙСЬКИЙ ЄПИСКОП ЗРУЙНУВАВ ДИТЯЧІ МРІЇ: “БАББО НАТАЛЕ НЕ ІСНУЄ”

Як повідомлялося, 7 грудня відбулися переговори президентів РФ та США. На них Путін висунув нову вимогу, виконання якої має лишити Україну поза НАТО. Втім наразі він не має згоди Заходу на її виконання.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Україна запускає електронну чергу на перетин кордону. Як це діятиме

В Італії відійшла у засвіти наша землячка пані Леся Питлюк