in

Папа Римський помилував крадія таємних документів

   Папа Римський помилував свого колишнього камердинера Паоло Ґарбіеле. Голова Святого престолу має таке право, попри те що у Ватикані діє італійський карний кодекс. Папа відвідав засудженого у в‘язниці жандармерії, де повідомив йому про своє рішення. Венедикт XVI та Паоло Ґабріеле також мали коротку приватну розмову.

Розповідає адвокат Паоло Ґабріеле:
“Вони змогли сказати одне одному те, що накопичилося за ці місяці. Зважте, що двоє цих людей працювали разом, пліч-о-пліч, дуже довго. Їм не байдужа доля одне одного”.

У жовтні ватиканський трибунал засудив Ґабріеле до 18 місяців в‘язниці за крадіжку особистих документів Папи. Камердинер передав папери журналісту Джанлуїджи Нуцци, який написав викривальну книгу “Його святість” про боротьбу за владу та інтриги у Ватикані.

“Офіційно це ще не кінець, але за цими жестами чітко видно намір перегорнути цю сторінку”, – каже мексиканський оглядач у Ватикані. Журналіст та багато його колег вважають, що Паоло Ґабріеле отримав помилування за обіцянку тримати язик за зубами. Він навіть не має права перебувати у Ватикані. А ось що думають мешканці Рима:

“Я думаю, це було зроблено перед Різдвом. Тільки з цієї причини, більше для вигляду, ніж по-справжньому. Правди ми не дізнаємося, бо усе це надійно сховане за стінами Ватикану”.

http://1tv.com.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Про заробітки ФЕМЕН в Італії

Реклама в Українській газеті