in

Починаються слухання кримінальних справ, пов’язаних з Берлусконі

В Італії завтра починаються слухання двох кримінальних справ, до яких має стосунок прем’єр-міністр держави Сильвіо Берлусконі.

Згідно з місцевим законодавством, його присутність обов’язкова тільки на одному слуханні – у справі про виплату хабара своєму колишньому юристу, британцеві Девіду Міллсу. За версією слідства голова італійського уряду заплатив цій людині за те, щоб той дав умисне неправдиві свідчення у справі про відмивання грошей.

Друга справа пов’язана зі скандалом навколо сексуальних пригод Берлусконі. За версією слідчих, він багаторазово займався сексом за гроші з неповнолітньою мігранткою з Марокко Карімою Ель Махруг.

Вона працювала стриптизеркою і більш відома за своїм сценічним прізвисько Рубі – викрадачка сердець, передає телеканал France24.

Крім цього, Берлусконі підозрюють в ще одному злочині. Правоохоронні органи вважають, що він перевищив свої повноваження, коли допоміг звільнити з поліцейської дільниці вже згадану повію з Марокко.

Вона потрапила туди за підозрою в крадіжці 3 тис. євро. Згідно з італійськими законами, якщо 74-річного прем’єра визнають винним у цьому злочині, він може бути засуджений до 12-річного тюремного ув’язнення.

Берлусконі послідовно заперечує всі звинувачення на свою адресу і заявляє, що кримінальні справи, порушені проти нього – це ні що інше, як особиста помста його супротивників. З моменту першого приходу до влади у 1994р. Берлусконі неодноразово ставав фігурантом кримінальних справ.

Також 21 липня повідомлялося, що марокканка Каріма ель-Маруг на прізвисько Рубі, ключова фігура в судовому процесі проти прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, обвинувачуваного в причетності до проституції неповнолітніх, зізналася, що перебуває на четвертому місяці вагітності і наприкінці року очікує появи на світ сина.

 

За матерiалами: РБК

Читайте також:

Італійський парламент остаточно схвалив план економії бюджету

Італійці обожнюють аматорів, «Veline» Берлусконі і футбол

95% учасників референдуму в Італії сказали «ні» реформам Берлусконі

Армія розчищає сміття в Неаполі

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українські міжнародні перевізники зобов’язані перевірити документи пасажирів

Українка з Африки знайшла маму-киянку в Італії