in

Після розколу у “Народі свободи” Берлусконі відродив “Вперед, Італія”

   Шляхи Сильвіо Берлусконі та його найближчого соратника Анжеліно Альфано розійшлися. Екс-прем‘єр-міністр Італії закликав своїх однопартійців з “Народу свободи” вийти з урядової коаліції, якщо його позбавлять депутатського місця через проблеми із законом. Група Анжеліно Альфано відмовилася це робити.

Розповідаючи решті членів своєї партії про це, Берлусконі зізнався, що розкол завдав йому багато болю. Просто під час емоційної промови до екс-прем‘єра підійшов його особистий лікар переконатися, що все в порядку.

Група Берлусконі тепер увійде до відродженої партії “Вперед, Італія”, з якою він вперше потрапив до парламенту 20 років тому. Альфано утворив свою політичну силу, яку назвав “Нові правоцентристи”:

“У нас стільки молодих людей не можуть знайти роботу. У нас стільки їхніх батьків, які втратили свої місця. Ми просто не можемо сказати їм: “відставка уряду вирішить всі ваші проблеми”, – переконаний він.

Альфано заявляє, що в майбутньому завжди підтримуватиме свого колишнього керівника. Перша перевірка відданості буде під час голосування в сенаті, коли вирішуватимуть, чи виключати з парламенту Сильвіо Берлусконі.

http://ua.euronews.com/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Дев’ятирічний український геній отримав престижну премію у Ватикані

Італія збільшила видачу віз українцям – дипломат