in

Сенат розгляне ратифікацію Угоди про асоціацію України і ЄС у вересні

   Італійський сенат має розглянути ратифікацію Угоди про асоціацію України і ЄС у вересні. Про це УНН повідомили у прес-службі Верховної Ради за підсумками візиту до Італії делегації ВР з міжпарламентських зв’язків з Італійською Республікою.

Зазначається, що в комісії в закордонних справах сенату парламенту Італійської Республіки розгляд питання ратифікації Угоди про асоціацію України з ЄС завершився підтримкою. Наступним етапом буде узгодження на засіданні голів фракцій дати внесення питання щодо ратифікації Угоди до сенату.

“Як повідомили Інформаційному управлінню в депутатській групі з міжпарламентських зв’язків з Італійською Республікою, зважаючи на те, що ратифікація Угоди про асоціацію України з ЄС Палатою депутатів Італії відбулася 11 червня, розгляд питання в Сенаті заплановано на вересень”, – йдеться у повідомленні.

Також вказано, що під час зустрічей в Італії співголова депутатської групи Сергій Алєксєєв зазначив, що Україна – конструктивний партнер. За його словами, наразі в державі триває впровадження реформ для імплементації Угоди про асоціацію з ЄС, що створить нові можливості як для України, так і для країн Євросоюзу.

“Ми відкриваємо для ЄС свій 42-мільйонний ринок, а наше податкове законодавство має найлояльніші умови в Європі. Окрім того, проводиться робота для поліпшення інвестиційного клімату та створення сприятливих умов для збільшення обсягу інвестицій в Україну”, – сказав він.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

У Європі – заробітчани, в Україні – “царі”: У закарпатських селах “ростуть” палаци (ВІДЕО)

Суд заарештував італійську нерухомість сина Азарова